Waardeer de huisgemaakte producten van zorgboerderijen

Er zijn veel zorgboerderijen en andere kleinschalige initiatieven waar mensen met een beperking of hulpvraag graag komen en hun steentje bijdragen aan de verzorging van dieren, de tuin of mooie dingen maken. Met als resultaat smaakvolle groente, fruit, heerlijke jams, taarten, prachtige kunstwerken en nog heel veel meer. Wat is mooier dan deze te verkopen om zo bij te dragen aan het nuttige werk van de boerderij.

Streekkado webshops

Streekkado.nl is een verkoopkanaal voor alle zorgboerderijen die op BeterbijdeBoer.nl te vinden zijn. 
Elke zorgboerderij kan een eigen Streekkado webshop beginnen om zo het prachtige aanbod te etaleren. Variërend van jams, kado-artikelen, vogelhuisjes, producten van ’t land, taarten, meubels, professionele geschenkpakketten, etc. Veelal hebben de boerderijen ook een eigen boerderijwinkel, waar u de in de webshop bestelde producten kunt afhalen.

Naar betaalbare zorg

Maak zo kennis met de producten gemaakt door mensen met een beperking of hulpboeren die een handje helpen op de boerderij. Het mooie is dat de opbrengsten van de verkoop rechtstreeks ten goede komen aan de boerderij die u een warm hart toedraagt. Zo maken we de zorg voor elkaar beter betaalbaar.

Hoe werkt het

Op  www.streekkado.nl kun je op zoek naar de producten en zorgboerderijwinkels. Je komt zo vanzelf bij de goede boerderijwinkel terecht. Duidelijk is aangegeven wat iets kost, of het afgehaald moet worden of kan worden bezorgd. De betaling regel je rechtstreeks met de zorgboerderij. Net zoals bij marktplaats.nl.


Laaste bijgewerkt september 2013